IMMUNO A24

Dodatak ishrani

 

Namena:

Dodatak ishrani sa ekstraktima korena astragalusa i ploda acerole, vitaminima C,E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin C i B6 i koren astragalusa doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamini C i E doprinose zaštiti čelija od oksidativnog stresa.

Iskustvo korisnika

Šta sadrži i kako deluje ?

Immuno a 24 tablete, predstavljaju jedinstvenu kombinaciju dva neophodna minerala (cinka i bakra), prirodnog vitamina C, E i B6 sa ekstraktima biljaka (acerole i astragalusa) koje svojim udruženim delovanjem imaju pozitivno dejstvo na jačanje imuniteta.

Bez cinka nema zdravlja. Ovaj element je neophodan za skoro sve procese u ljudskom organizmu.(ulazi u sastav oko 300 enzima)Takodje dokazano je da deluje antivirusno i imunomodulatorno U našoj sredini ga nema dovoljno u zemljištu, pa samim tim ni u namirnicama koje bi trebalo da ga sadrže (žitarice,iznutrice itd). Zbog toga je korisna njegova dodatna suplementacija u vidu dodataka ishrani.

Bakar je element koji dopunjuje delovanje cinka sa kojim učestvuje u razvijanju adekvatnog imunološkog odgovora organizma.

Vitamin C je neophodan za odbranu od infekcija, ali i za sintezu brojnih proteina. U Immuno a 24 tabletama se nalazi u prirodnom obliku, (iz acerole). Prirodni vitamin C ima 15 puta jače dejstvo od sintetskog, jer sadrži i bioflavonoide, koji su jaki antioksidansi.
Vitamin C pokazuje visok stepen uzajamnog pojačavanja dejstva sa cinkom.

Vitamin E je jak antioksidans, deluje udruženo na jačanje imuniteta sa vitaminom C i Cinkom.

Vitamin B6 je neophodan za pravilno funkcionisanje procesa humoralnog i celularnog imunološkog sistema, eritropoeze.

Biljni ekstrakt Astragalusa je biljka koju nazivaju “fontanom večne mladosti”. Radi se o kineskoj biljci koja je poslednjih godina hit u svetu zbog njenih lekovitih svojstava..To je jedina biljka čiji aktivni sastojci mogu da poprave oštećenu DNK, da direktnom stimulacijomT limfocita poprave imunitet, a imaju i antitumorska i antivirusna svojstva.

Kome se preporučuje?

  • Deci starijoj od 12 godina i odraslim osobama sa oslabljenim imunitetom
  • Preventivno tokom epidemija za jačanje imuniteta

Kako se upotrebljava?

  • Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 tableta dnevno, najbolje ujutru, sa čašom vode IMMUNO a 24 tablete je preporučljivo uzimati u kontinuitetu 3 meseca.
  • Kod osoba sa čestim respiratornim infekcijama poželjna je i duža primena u kontinuitetu.

Količina: 30 tableta
Neto količina: 25,5 g
Proizvođač: Pharmalife Research S.R.L., Via Casa Paradiso 2/a, Garbagnate Monastero (LC), Italija
Zemlja porekla: Italiji. Uvezeno iz Italije.
Uvoznik i distributer za Srbiju: Lifemedic d.o.o, Veljka Dugoševića 27a, Beograd, Srbija

 

Gde kupiti:

Sve preparate možete nabaviti u apotekama.

 

Možete poručiti online:

Za više informacija pozovite telefon 011/3288-551.