Pharmalife research

Od 1997 godine Pharmalife Research proučava, istražuje i upoznaje biljke i proizvode napravljene od njih, razvijajući nove prirodne tretmane. Od svojih početaka Pharmalife Research se oslanja na filozofiju koncepta “moderne fitoterapije”, nastalog u okviru tradicionalne medicine a danas prihvaćnog kao samostalna naučna disciplina.

Tim stručnjaka Pharmalife Research (farmaceuti, hemičari, doktori) vrše kontinuirana istraživanja pri čemu sarađuju sa elitnim nacionalnim institucijama sa ciljem da otkriju nova fitoterapeutska rešenja.

Misija Pharmalife Research je da svojim kupcima ponudi prirodan, siguran i efektivan proizvod za prevenciju i dobro zdravlje tela bez neželjenih efekata karakterističnih pri upotrebi lekova.

Visok kvalitet proizvoda i procesa proizvodnje koji je kompanija postigla u skorije vreme potvrđeno je sertifikatima. Pharmalife Research je jedan od retkih italijanskih proizvođača dijetetskih suplemenata koji poseduje sertifikat GMP (Good Manufacturing Practices ) izdat po FDA protokolu. Ovaj serifikat garantuje kvalitet i sigurnost u svim fazama proizvodnje : od nabavke sirovina do gotovog proizvoda. Pharmalife Research takođe poseduje srtifikate ISO 9001, ISO 13485 i ISO 22000.

Kvalitet, pouzdanost, inovacija, naučni pristup i preduzetnički duh “Proizvedeno u Italiji” doveli su do toga da se Pharmalife Research za samo nekoliko godina pozicionira kako na nacionalnom tako i na međunarodnom tržištu.

Danas Pharmalife Research plasira svoje proizvode u preko 40 zemalja širom sveta.