MAPEZ sprej

Repelent za odbijanje komarca kod ljudi.

 

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Uputstvo za upotrebu:

Proizvod MAPEZ SPRAY ravnomerno naneti pomoću raspršivača na otkrivene delove kože tela (vrat, ruke, noge) sa udaljenosti od probližno 10 cm. Zatim naprskati na dlanove i ravnomerno prstima naneti na kožu lica. Proizvod razmazati po površini kože dok ne se upije. Jednim prskanjem (0,130 ml) predviđeno je da se pokrije približno 80cm2 kože. Nanostiti više puta u toku dana, po potrebi u intervalima ne kraćim od 3 sata. Ne nanositi na oči, usta, sluzokožu, oštećenu kožu. Ne nanositi deci na dlanove. Ne preporučuje se primena u slučaju alergijske reakcije na bilo koju komponentu preparata.

Za upotrebu kod dece i odraslih osoba.

Iskustvo korisnika

 

Divnog mirisa, nelepjiv i iznad svega delotvoran – obavezan pratilac svake šetnje po prirodi već od proleća. I ne zamo što štiti od komaraca, već sam primetila da ga ni krpelji nikako ne vole, a moja devojčica je prosto magnet za iste. Uglavnom, sada nikuda bez njega leti.

 

Danijela Novaković, Beograd

Organizmi na koje deluje: komarac

  • Bezbedno rukovanje, skladištenje i odlaganje
  • Držati proizvod u originalnoj ambalaži, na suvom, hladnom i dobro provetrenom mestu. Držati dalje od hrane, pića i hrane za životinje.
  • Sa ostacima biocidnog proizvoda postupati u skladu sa Zakonom o upravljanju otpadom (“Sl. glasnik RS”, br. 36/2009, 88/2010 i 14/201695/2018 – dr. zakon), a sa kontaminiranom ambalažom u skladu sa Zakonom o ambalaži i ambalažnom otpadu (“Sl. glasnik RS”, br. 36/200995/2018 – dr. zakon).

Uputstvo za prvu pomoć:

U slučaju da dospe u oči potrebno je pažljivo ispirati vodom otvorene oči i ispod kapaka, sa dosta tekuće vode nekoliko minuta. Ako se proguta isprati usta. Ukoliko se pojave zdravstvene tegobe potražite medicinsku pomoć.